Inlägg för ettiketten:

design

16 Dec 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest-benägna-att-gå-all-in-på-julbordet-och-komma-hem-halv-sju-dagen-efter-men-ändå-klara-av-att-producera-helt-sjukt-bra-sajter-webbyrå! Ja, som ni förstår av bilden och rubriken har vi varit på julbord den här veckan. En mycket trevlig middag avnjöts på Gondolen, varav majoriteten av medarbetarna sedermera stuffade loss i Stockholmsnatten. Bortsett från diverse personalbortfall vid mer ell... Läs mer »

06 Maj 2011 av Dieter Kalisch

Välkommen till ännu en vecka på Stockholms designskickligaste webbyrå! Sommaren har slagit tillbaka mot vinterkylan, det är fredag och vi har käkat tårta (igen). Kan det bli mycket bättre? Ja, det kan det! Har ni också alltid velat ha en hemsida som är genomtänkt, lättnavigerad, överblickbar och faktiskt konverterar era besökare till något affärsnyttigt? Vilken tur då att vi just nu har en ... Läs mer »

22 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Konferensen avklarad! Stockholms kanske bästa webbyrå är nu ännu lite bättre. För egen del resulterade konfan i en vida expanderad kunskapsbank och en förkylning som fortfarande inte är över. Sammanfattningsvis kan vi väl säga att den var väldigt lyckad! Skulle ni av någon anledning vilja se bilderna från intermezzot finns de upplagda på vår ... Läs mer »

27 Aug 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Nästa vecka är äntligen alla samlade här på Stockholms hårdast arbetande webbyrå igen. Semestrarna är slut för i år och det ligger många månader av programmerande, sökmotoroptimerande, designande och geniknölsgnuggande framför oss. Är det inte underbart? Givetvis tar vår Styrelseordförande (se bild på hur han tillbringar dagarna framför aktiekursen) tillfället... Läs mer »

06 Aug 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Konungen är död - länge leve konungen! Jag är tillbaka efter två veckors härlig semester och nu är det dags att styra upp de här veckosammanfattningarna. Det har varit en spännande och händelserik vecka på PRODUKTION203. Jonas, vår älskade Styrelseordförande, slet sig från sin soldränkta Barcelona-terass för ett gästspel - och även vår lika älskade VD Mr Friis... Läs mer »

07 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Efter en herrans massa år med ett smalt utbud av webbsäkra typsnitt har fler och fler fått upp ögonen för en teknik som kallas @font-face. @font-face gör det möjligt att baka in ett valfritt typsnitt på hemsidor. Hur fungerar det? @font-face är smartare än man kan tro. På Fontsquirrel kan man ladda upp det typs... Läs mer »

07 Maj 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] PRODUKTION203 lyfter nya Hemmakanalen.se. TV4 utökar sin lyckade webbsatsning på hem och bostad med en uppmärksammad relansering av Hemmakanalen.se. Ny, modernare design kombineras med en ökad interaktivitet. Nu kan besöka... Läs mer »

05 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Nya designen för den, bland trädgårdsentusiaster, så populära HobbyDrivhus.se är nu släppt. Här hittar du det bästa inom växthus, drivhus och paviljonger. Eftersom det inte är fysisk butik, utan verksamheten bedrivs endast online, kan priserna pressas ordentligt på dessa extremt högkvalitativa produkter. Timingen på releasen är perfekt med tanke på det (förho... Läs mer »