Inlägg för ettiketten:

ivan stromberg

11 Maj 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske musikkunnigaste webbyrå! Ovan ser ni vinnarna i "Dieters episka musikquizz med 90-talstema". Bra jobbat Johannes och Robban! Den spännande tävlingen (som vanns i utklassningsstil av nyss nämnda par) var en del av en liten kick off som vi körde med gänget som ska bli 203 Creative - vår externa webbyrådel. Tack alla deltagare för en riktigt trevli... Läs mer »

04 Maj 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest trångbodda webbyrå! Ja. Vi växer så att det knakar just nu och det har blivit nödvändigt med ommöblering här på kontoret. Snart är vi mer trångbodda än en genomsnittlig svensk skolklass i innerstan. Men, som man säger, ju fler man är - desto roligare blir det! Planer finns på namnskyltar för alla... Ni har väl heller inte missat att det är dags får årsst... Läs mer »

27 Apr 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges mest fredagsälskande webbyrå! Ja... Vi vet. Första steget är erkännandet. Vi gillar verkligen tårtor här. Jättemycket. Tycker ni att vi ska skämmas för det? Tror ni inte att vi känner era dömande blickar i ryggen när vi går på stan? Vi är faktiskt också människor. Som råkar älska tårta. Jättemycket. Verkligen jättemycket. Anledningen till tårtätandet - som om vi skulle behöva en - är ... Läs mer »

20 Apr 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest väderoberoende webbyrå! Efter en lång semester (över två hela veckor!) är han äntligen tillbaka hos oss: Mannen. Myten. Legenden. Mr Daniel "jag behöver min pappas hjälp för att kunna lägga några enkla golvplattor" Ylitalo. Vi har saknat dig! Det har sålts en massa saker här på kontoret den senaste tiden. Fler och fler av oss har upptäckt hur enkelt det är att ... Läs mer »

05 Apr 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till Sveriges kanske hårdast satsande webbyrå! Den här veckan välkomnar vi en ny förmåga till teamet. Stort grattis till oss för att vi fått med Karl Laurentius Roos ombord! Karl jobbar som programmerare med våra interna projekt och, förutom att totalt kollapsa på måndagens innebandy, så är hans tre absoluta favoritsaker i livet: "att vara totalt okunnig om vilket svenskt idrottslag man ska hålla på, muta vakterna på C... Läs mer »

23 Mar 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till Sveriges kanske smärtaste webbyrå! Skandalscener utspelade sig på kontoret idag när det gick upp för folk att vi inte ätit en enda tårta. Christian kedjade fast sig vid skrivbordet och krävde sötebröd för att överhuvudtaget gå hem ikväll, mumlandes något om "kakorna som köptes till frukosten räknas fan inte som tårta" likt ett mantra om och om igen. Eller. Så var det kanske inte riktigt... Läs mer »

09 Mar 2012 av Dieter Kalisch

Hallå och välkomna till ännu en ny vecka på webbyråernas svar på ett lite finare konditori. Ja, det börjar nästan bli lite larvigt nu... Vi har ätit tårta. Igen. Det kan mycket väl vara så att vi äter mest tårta per capita om man kollar alla arbetsplatser i hela världen. Antagligen äter vi till och med mer tårta än personalen på ett tårtbageri. Men oj vad vi gillar det! Skälet till gårdagens tårta var att Mr Durden fylld... Läs mer »

02 Mar 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske bakverksgladaste webbyrå*! Som ni märker har vi ätit tårta här. Igen. Varför det då undrar ni? Det är både för att fira och för att sörja. Vi börjar med det roliga: VD och undertecknad fyllde år nu i veckan! VD på rätt sida om 30-strecket fortfarande - och undertecknad alldeles för mycket på fel sida. Till det lite tråkigare då... Efter lång och tr... Läs mer »

24 Feb 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges bakverksgladaste webbyrå! Veckan började som sig bör med en recap av fredagens AW. Utan att gå in på för mycket detaljer kan vi väl säga att ölen var betydligt godare än maten... Väldigt trevligt var det i alla fall, jag är väldigt lyckligt lottad som får jobba på en arbetsplats med så här roliga kollegor! I tisdags var det fettisdagen och vi passade på att s... Läs mer »

17 Feb 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en fantastisk vecka på Sveriges kanske gladaste webbyrå. Ikväll är det AW som gäller! Eftersom vi varit så duktiga går hela företaget ned till trevliga Monks för en företagsaktivitet med lite gott käk och god öl* ikväll. Det är inte bara det faktum att vi ska AW:a ikväll som gör oss så glada, en ännu större orsak är att vi tagit ytterligare ett steg närmare en jämn könsfördelning... Läs mer »

10 Feb 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest konstnärliga webbyrå. Vad gillar ni nya loggan på vår läskkyl? Det tog typ ett år innan VD visade en enorm handlingskraft och satte upp den, och när den är på plats förstår vi inte hur vi klarade oss utan den. Snyggt jobbat med formgivningen Johannes! Nu finns det dessutom ett ypperligt tillfälle att få dricka hur mycket läsk du vill ur ovan nämnda ky... Läs mer »

20 Jan 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges mest kärleksfulla webbyrå! Det har varit lite sjukstuga här på företaget efter nyår. Nu verkar alla äntligen vara på benen igen och vi kör på för fulla muggar. I veckan tog vi ännu ett kliv närmare total världsdominans genom att lansera vår lyckade receptsökmotor Hittarec... Läs mer »

18 Nov 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges sportsligt sett kanske mest framgångsrika webbyrå! 203 Web Group AB (publ) gick idag ut med delårsrapporten för perioden januari - september 2011. Glädjande nog visar vi vinst i kvartal tre. Den som vill läsa hela rapporten (och dessutom imponeras av den snygga layoten) kan ... Läs mer »

11 Nov 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ytterligare en vecka på Sveriges kanske mysigaste webbyrå! Frukostinitiativet visade sig bli en succé. Tack vare Henriks utomordentliga värdskap har det njutits friskt av gott bröd och välsmakande dryck här om morgnarna. Nästa vecka är det Mats och Ivans tur att ta över stafettpinnen. Ni har mycket att leva upp till pojkar! Vi söker fortfarande efter en ... Läs mer »

04 Nov 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ytterligare en vecka på Sveriges kanske matgladaste webbyrå! Som den observante läsaren säkerligen redan snappat upp så söker vi en interaktionsdesigner till vår trevliga lilla byrå. Är du en sådan, eller känner du en sådan, eller känner du någon som i sin tur känner en såd... Läs mer »

21 Okt 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest produktiva webbyrå! Den här veckan (rättare sagt igår) har vi kört en workshop/kickoff här på 203 Web Group. Jupp, alla delar av koncernen var med, webbyrå, säljbolag och ledning som en enda lycklig familj. Riktigt produktiva var vi också! Vi delade upp oss i grupper och diskuterade styrkor, möjligheter, svagheter och hot. Vi kom på förbättringar i det dagliga arbe... Läs mer »

14 Okt 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till en ny vecka på Sveriges kanske intressantaste webbyrå! I onsdags beslöt en enig extra bolagsstämma att byta namn på moderbolaget från PRODUKTION203 Media AB (publ) till 203 Web Group AB (publ). Beslutet att byta namn togs framförallt för att tydliggöra vår position som en digital mediekoncern. Det tidigare namnet var alltför starkt förknippat med Produktion 203 AB:s webbyråve... Läs mer »

23 Sep 2011 av Dieter Kalisch

Välkommen till ännu en vecka på Sveriges kanske bästa webbyrå! Jaha, då var det dags igen...Vi söker ännu fler duktiga medarbetare! Är du en grym PHP-programmerare som vill arbeta på ett företag där vi har kul på jobbet, där vi hela tiden utvecklas och där vi dessutom kör ett musikquiz (som undertecknad vann idag i utklassningsstil för övrigt) varje fredag tycker jag att du ska ta chansen att dra iväg ett l... Läs mer »

02 Sep 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske anställningsgladaste webbyrå! Ett tema här på bloggen den här sensommaren/hösten har ju varit att presentera ny personal. Varför inte fortsätta den vägen - men med en liten twist? Två nya medarbetare! Innan vi presenterar dem närmare ska vi dock titta lite extra på bilden här ovan (och bortse från att den är fotad med en kass mobilkamera). Varför gör b... Läs mer »