Inlägg för ettiketten:

johannes larsson

11 Maj 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske musikkunnigaste webbyrå! Ovan ser ni vinnarna i "Dieters episka musikquizz med 90-talstema". Bra jobbat Johannes och Robban! Den spännande tävlingen (som vanns i utklassningsstil av nyss nämnda par) var en del av en liten kick off som vi körde med gänget som ska bli 203 Creative - vår externa webbyrådel. Tack alla deltagare för en riktigt trevli... Läs mer »

27 Apr 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges mest fredagsälskande webbyrå! Ja... Vi vet. Första steget är erkännandet. Vi gillar verkligen tårtor här. Jättemycket. Tycker ni att vi ska skämmas för det? Tror ni inte att vi känner era dömande blickar i ryggen när vi går på stan? Vi är faktiskt också människor. Som råkar älska tårta. Jättemycket. Verkligen jättemycket. Anledningen till tårtätandet - som om vi skulle behöva en - är ... Läs mer »

13 Apr 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till Sveriges kanske konsultvänligaste webbyrå! Den här veckan har vi återigen varit i lanseringstagen med en ny, innovativ webbplats. För vår kunds räkning (hehe) släppte vi Betalo.se - en tjänst för att betala dina räkningar med kort över nätet. Perfekt ifall du vill komma upp i lite extra poäng på ditt VISA-kort lagom... Läs mer »

30 Mar 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges inredningsgladaste webbyrå! Ni har väl inte missat pressmeddelandet som vår moderkoncern 203 Web Group gick ut med i morse? Om ni mot all förmodan gjorde det kan ni läsa ... Läs mer »

16 Mar 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till Sveriges kanske fetaste webbyrå! Nej, sötsugna rymdvarelser har inte anfallit Stockholm och assimilerat varenda bageri i staden. Därav käkade vi tårta den här veckan igen... Stort grattis till Mikael som fyllde 25 år i måndags! Ett utseende som en (stilig) 20-åring och programmeringskunnig som en (erfaren) 40-åring är en vinnande kombo. Nu får ni äntligen se Daniel S på bild! Av någon kons... Läs mer »

10 Feb 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest konstnärliga webbyrå. Vad gillar ni nya loggan på vår läskkyl? Det tog typ ett år innan VD visade en enorm handlingskraft och satte upp den, och när den är på plats förstår vi inte hur vi klarade oss utan den. Snyggt jobbat med formgivningen Johannes! Nu finns det dessutom ett ypperligt tillfälle att få dricka hur mycket läsk du vill ur ovan nämnda ky... Läs mer »

18 Nov 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges sportsligt sett kanske mest framgångsrika webbyrå! 203 Web Group AB (publ) gick idag ut med delårsrapporten för perioden januari - september 2011. Glädjande nog visar vi vinst i kvartal tre. Den som vill läsa hela rapporten (och dessutom imponeras av den snygga layoten) kan ... Läs mer »

21 Okt 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest produktiva webbyrå! Den här veckan (rättare sagt igår) har vi kört en workshop/kickoff här på 203 Web Group. Jupp, alla delar av koncernen var med, webbyrå, säljbolag och ledning som en enda lycklig familj. Riktigt produktiva var vi också! Vi delade upp oss i grupper och diskuterade styrkor, möjligheter, svagheter och hot. Vi kom på förbättringar i det dagliga arbe... Läs mer »

14 Okt 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till en ny vecka på Sveriges kanske intressantaste webbyrå! I onsdags beslöt en enig extra bolagsstämma att byta namn på moderbolaget från PRODUKTION203 Media AB (publ) till 203 Web Group AB (publ). Beslutet att byta namn togs framförallt för att tydliggöra vår position som en digital mediekoncern. Det tidigare namnet var alltför starkt förknippat med Produktion 203 AB:s webbyråve... Läs mer »

30 Sep 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske snabbast växande webbyrå! I måndags fick vi ett nytt personaltillskott i form av lilla Sixten. Han är inte riktigt fullärd än dock, vi ger honom 18 år innan det är dags att börja producera lika grym design som far sin. Stort grattis till Johannes med familj! Det näst största samtalsämnet denna vecka på byrån har annars varit att vår "Monksstapel... Läs mer »

16 Sep 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest förkylda webbyrå. Undertecknad låg hemma däckad förra veckan (därav den uteblivna uppdateringen, som fick min mor att höra av sig och fråga ifall jag var sjuk - det är via den här bloggen hon håller koll på mig) och den här veckan har ett helt gäng medarbetare fått kapitulera inför detta obehagliga virus. Sakta börjar vi nu närma oss full styrka... ÄNTLIGEN! Efter tre och en halv månaders lång vänta... Läs mer »

27 Maj 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Stockholms kanske trevligaste webbyrå. Jag ber om ursäkt för utebliven uppdatering de senaste två veckorna. Förlovning och datorstrul kom emellan (jag vet att det låter dumt att skylla på datorstrul när man jobbar på en webbyrå - men så var det faktiskt). Vi glömmer och går vidare! Planeringen av vår sommarfest är i full gång. Vi har utsett Henrik och ... Läs mer »

29 Apr 2011 av Dieter Kalisch

Oj, oj, oj vad den här veckan har gått fort här på Sveriges kanske gladaste webbyrå! Hoppas alla ni läsare (våra mammor och eventuellt vissa flickvänner) hade ett trevligt påsklov och kom tillbaka till arbetet lika laddade med energi som era favoritwebbyråmedarbetare. Vem tror ni leder musiktävlingen? Trots endast en andraplats idag (Mathias chansade rätt på typ alla låtar och knep vinsten med en poäng) är det nu bevisat ... Läs mer »

25 Mar 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest kunskapstörstande webbyrå. Google körde ett event igår på Münchenbryggeriet för att pusha för sitt nya AdWords-program Engage. Undertecknad och vår SEO-expert Stavros representerade P203 med flygande färger. Mycket av det som sades var väldigt basic (det var 500 personer anmälda så självklart är det svårt att hitta en nivå som p... Läs mer »

04 Mar 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Hej allesammans och välkomna till ännu ett avsnitt av "the Real World - the Webbyrå edition". Här på Sveriges bästa webbyrå har det hänt grejor må ni tro. När alla andra i Stockholm har varit på sportlov passade vi på att bli störst på mat! Inte illa för ett bolag ... Läs mer »

18 Feb 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske hårdast arbetande webbyrå. Här käkar vi tårta igen! Stort grattis till vårt senaste tillskott Patrik på hans 24-årsdag! Och när vi ändå pratar om tillskott och gratulationer: Stort grattis Fredrik med sambo till er nyfödda son! Hoppas att han blir hockeyspelare i Sveriges anrikaste idrottsklubb precis som sin far... Nu kanske ni undrar vad det är vi arbetat så ... Läs mer »

28 Jan 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Då var det dags för ytterligare en rapport över veckan som gick på Sveriges kanske ölsugnaste webbyrå. Det låter antagligen lite tjatigt att säga att vi jobbat hårt även denna vecka. Jag skiter i det och säger det ändå. Vi har jobbat som djur den här veckan. Hela branschen verkar ha kopplat på någon slags kollektiv turbo efter jul- och nyårshelgerna. Beställningarna bara rasar in. Vad passar då bättre än att under avspända fo... Läs mer »

21 Jan 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest Bagdad Bob-inspirerade webbyrå. Som vanligt har vi jobbat extremt hårt och sprutat ut avancerad kod i en perfekt struktur som skulle få Augustin Louis Cauchy att rotera i sin grav av avund. Klipp-och-klistra har heller inte legat och latat sig. På bilden ovan ser ni till exempel ett smakprov av vår nya webbplats (smygfotad från Mats skärm). D... Läs mer »

19 Nov 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Sveriges kanske hurtigaste webbyrå (jag har väl berättat att vi spelar innebandy tillsammans varje måndag?) skippar tårtan denna vecka!* Ring Resumé och Dagens Media, tänk krigsrubriker likt "Tårt-chocken på P203!", "Tårt-bubblan som sprack!" och "Sex-attacken på Kungahuset!"**. Vad är det egentligen som händer, finns det ingen anledning att fira? Jodå, det gör det definitivt! Som ni kanske ... Läs mer »

12 Nov 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Vi på Sveriges kanske tårtgladaste webbyrå vill passa på att gratulera vår AD Johannes som fyller 29 år idag! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Ytterligare ett skäl till firande (?) är att undertecknad denna vecka har jobbat ett helt år på världens bästa företag. Och hur tror ni kära läsare att vi firade det? Med mera tårta såklart! Ledsen över att ha missat föregående veckas tårtorgie passade v Läs mer »

22 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Konferensen avklarad! Stockholms kanske bästa webbyrå är nu ännu lite bättre. För egen del resulterade konfan i en vida expanderad kunskapsbank och en förkylning som fortfarande inte är över. Sammanfattningsvis kan vi väl säga att den var väldigt lyckad! Skulle ni av någon anledning vilja se bilderna från intermezzot finns de upplagda på vår ... Läs mer »

01 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Rubriken på detta inlägg har givetvis ingen koppling till förra veckans bröllop. Så fort går det minsann inte. Haha. Nej, det handlar så klart om att vår nya designer Mats äntligen har anlänt! Mats är en väldigt lång kille och har (som ni ser på bilden) således en väldigt stor skärm. Han gillar "tjejer, design och sin dotter" (inte nödvändigtvis i den ordningen) och av någon outgrundlig anledni... Läs mer »

24 Sep 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Och på den åttonde dagen insåg Han att människan tyckte det här med datorer var rätt kul - och skapade således Världens genom tiderna mest framgångsrika webbyrå för att vägleda massorna i denna informationsdjungel vi sedermera kom att kalla Internet. Långt senare skapades även PRODUKTION203. Och tur var väl det, annars hade ju ni inte fått läsa dessa veckouppdateringar! Själv har jag jobbat hemi... Läs mer »

06 Aug 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Konungen är död - länge leve konungen! Jag är tillbaka efter två veckors härlig semester och nu är det dags att styra upp de här veckosammanfattningarna. Det har varit en spännande och händelserik vecka på PRODUKTION203. Jonas, vår älskade Styrelseordförande, slet sig från sin soldränkta Barcelona-terass för ett gästspel - och även vår lika älskade VD Mr Friis... Läs mer »

24 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Ja, en lite kortare vecka än normalt. När jag skriver det här har flera av oss redan packat ihop och börjat förbereda sig inför morgondagens midsommarfirande. Själv får man inte gå förrän detta inlägg är färdigt - vilket kanske kan ses som en förklaring till en något kortare text än vad vanligtvis erbjuds under denna rubrik. Styrelseordförande kontaktade mig precis på MSN och frågade om vi inte körde halvdag ida... Läs mer »

18 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Vi får väl passa på att be om ursäkt för lite dålig uppdatering på bloggen den gångna veckan. Det beror inte på fotbollen (även karlar kan göra två saker samtidigt - speciellt om det handlar om fotboll och man har två skärmar), utan snarare på att vi har så många roliga projekt som ska slutföras i dagarna. Efter midsommar börjar semestrarna och då kommer vi vara lite mindre folk på plats. Vilket innebär att de stackare som är ... Läs mer »

30 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Idag flyttade vår serverguru Daniel Ylitalo branchregistret Artistkatalogen till nya servrar. Anledningen till flytten är att vi behöver lastbalansera sajten, delvis tack vare ökad popularitet. Migreringen genomfördes problemfritt strax efter lunchtid. Den andra orsaken till Artistkatalogens nya hem är att vi även lagt till en del n... Läs mer »

25 Feb 2010 av Dieter Kalisch

PRODUKTION203 fortsätter att yngla av sig! Vi sjösätter nu vårt senaste projekt Företagsinfo.se - Sveriges snabbast växande söktjänst för företag. Ansvarig utvecklare för sajten är Mikael Lind, och som vanligt när det gäller honom hälsar han att arbetet flöt på helt smärtfritt. Han har främst arbetat med att optime... Läs mer »