Inlägg för ettiketten:

matklubben

14 Sep 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till Sveriges kanske syskonrikaste webbyrå! Nu har vi ännu ett bolag i koncernen som är med och slåss om uppmärksamheten. Låt oss härmed presentera vår trotsåldriga lillasyster Shopello. Läs mer »

04 Maj 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest trångbodda webbyrå! Ja. Vi växer så att det knakar just nu och det har blivit nödvändigt med ommöblering här på kontoret. Snart är vi mer trångbodda än en genomsnittlig svensk skolklass i innerstan. Men, som man säger, ju fler man är - desto roligare blir det! Planer finns på namnskyltar för alla... Ni har väl heller inte missat att det är dags får årsst... Läs mer »

16 Nov 2011 av Dieter Kalisch

Idag är vi lite extra stolta här på webbyrån! Tre av våra webbplatser prisades nämligen igår på Internetworlds årliga Topp100-gala. Inte illa för en liten webbyrå startad i en källare i Bålsta... Sajterna som utsågs till några av Sveriges bästa är Matklubben.se, ... Läs mer »

28 Okt 2011 av Dieter Kalisch

Det har gått en vecka och vi har börjat återhämta oss efter workshopen (som enligt en samlad personalstyrka var väldigt uppskattad) förra veckan. Idag kom dessutom ny läskleverans till kontoret. Livet leker med andra ord på Sveriges, i vårt tycke, bästa webbyrå! Han som gick in hårdast förra veckan (på de ställen han kom in vill säga) fyllde år igår. Stort grattis i efterskott Felix på ... Läs mer »

19 Aug 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en spännande vecka på Sveriges kanske mest säljande webbyrå! Till att börja med tycker jag vi välkomnar Jan "Janne" Sturzenbecker in i 203-familjen. Janne är en man i sina bästa år vars tre favoritsaker i livet är nya intresset kite-surfing, öl i alla dess former och att sälja som en älg. Just det där med sälj är intressant, det leder oss nämligen in på nästa stycke där vi ska berätta att... .... Läs mer »

11 Aug 2011 av Dieter Kalisch

- PRODUKTION203 utökar sin satsning på den norska marknaden Efter succén med nya Hittarecept.se har vi nu tagit konceptet vidare till Norge. Under namnet Alleoppskrifter.no lanserades nyligen PRODUKTION203s populära receptsökmotor även i vårt västra grannland. Själva sajten är en översättning av originalet och bygger således på exakt samma nyutvecklade plattform som vi nyligen släppte i Sverige. ... Läs mer »

14 Jul 2011 av Dieter Kalisch

- Och planerar eget säljbolag för all annonsförsäljning Idag släppte vi en uppdaterad version av den populära matsajten Hittarecept.se. Formgivningen är modernt avskalad och idén med det nya konceptet är att lyfta fram maträtterna ännu mer i fokus. Besökarna ska bli hungriga och inspireras att prova på nya, spännande recept. Sajten har inte bara fått sig en ansiktslyftning - vi har även uppdaterat sökalgoritmen för att ... Läs mer »

08 Jul 2011 av Dieter Kalisch

Välkommen till ännu en vecka på Sveriges kanske festligaste webbyrå. Som ni vet hade vi ju en liten firmafest med paintball och utgång på Golden Hits i fredags. Tanken var givetvis att få upp en bloggpost - det visade sig dock bli lite för tight om tid. Festen blev väldigt lyckad om man bortser från att det var lite ojämna lag när vi körde paintball (externa projekt FTW!). Ett specialskrivet musikquizz och några Läs mer »

22 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Nu är det äntligen officiellt: Vi äger det största svenska matnätverket på internet! Detta visar siffror som idag publicerades på KIA-index, Sveriges officiella samlingsplats för webbtrafik. Matklubben Premium består av Matklubben.se... Läs mer »

17 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske hippaste webbyrå. Hipp hipp hurra för Kricke som fyller år idag! Väldigt svårt att förstå hur denna ungdomliga skapelse (om ni ser det på bilden som är tagen med min spruckna mobiltelefon i motljus) har ett år kvar till ålderdomen (alltså 30). Någon som blir förvånad ifall jag säger att vi firade med tårta? Veckan har inte bara varit ett långt tårtfrosseri, det har tagits vik... Läs mer »

08 Apr 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en veckorapport från, i vårt tycke, Stockholms bästa webbyrå! Likt så många andra uppror har missnöjet över förra veckans flytt lagts lite på is.Vi har känt på de nya platserna ett tag och måste nog fortsätta utvärdera lite. Imorgon ska Kricke och Jonas leka lyckligt par på IKEA och kolla efter passande möbler. Skulle någon av er läsare ha tips på snygga kontorsmöbler som inte kostar e... Läs mer »

03 Mar 2011 av Dieter Kalisch

PRODUKTION203 Media AB (publ.) förvärvar HittaRecept.se - Blir största medieföretag inom mat på nätet. PRODUKTION203 Media AB (publ.) tillkännager idag köpet av HittaRecept.se. I koncernens företagsportfölj ingår sedan tidigare den välkända mat- och dryckesinriktade webbplatsen Matklubben.se. De två webbplatserna har tillsammans över 450 000 unika besökare i veckan - och blir i och med förvärvet det största svenska matnätverket på internet. De främsta kon... Läs mer »

28 Jan 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Då var det dags för ytterligare en rapport över veckan som gick på Sveriges kanske ölsugnaste webbyrå. Det låter antagligen lite tjatigt att säga att vi jobbat hårt även denna vecka. Jag skiter i det och säger det ändå. Vi har jobbat som djur den här veckan. Hela branschen verkar ha kopplat på någon slags kollektiv turbo efter jul- och nyårshelgerna. Beställningarna bara rasar in. Vad passar då bättre än att under avspända fo... Läs mer »

21 Jan 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest Bagdad Bob-inspirerade webbyrå. Som vanligt har vi jobbat extremt hårt och sprutat ut avancerad kod i en perfekt struktur som skulle få Augustin Louis Cauchy att rotera i sin grav av avund. Klipp-och-klistra har heller inte legat och latat sig. På bilden ovan ser ni till exempel ett smakprov av vår nya webbplats (smygfotad från Mats skärm). D... Läs mer »

03 Dec 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Det är i eftermiddag det gäller här på Sveriges kanske mest sammansvetsade webbyrå: kreativa fredagstimmen ska äntligen avgöras! Inga fler ursäkter om sjukdomar, hundar som åt upp pappret eller utomjordingar som kidnappar och utför underliga experiment innan de släpper av en vid Willys i Barkarby... Nej, nu är det kamp i dess finaste form med en vinnare som skall utses och en förlorare som skall håna... Läs mer »

17 Nov 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] När Internetworld igår presenterade sin årliga lista över Sveriges 100 bästa sajter debuterade Matklubben.se på en hedrande 33:e plats. Vi är väldigt glada över den placeringen och siktar givetvis på att komma ännu högre nästa år. Utvecklingen av Nya Matklubben pågår för fullt. Förbättrad design... Läs mer »

12 Nov 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Vi på Sveriges kanske tårtgladaste webbyrå vill passa på att gratulera vår AD Johannes som fyller 29 år idag! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Ytterligare ett skäl till firande (?) är att undertecknad denna vecka har jobbat ett helt år på världens bästa företag. Och hur tror ni kära läsare att vi firade det? Med mera tårta såklart! Ledsen över att ha missat föregående veckas tårtorgie passade v Läs mer »

29 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] TGIF! Det har varit en hektisk vecka här på Stockholms kanske trevligaste webbyrå, och nu förtjänar vi verkligen att ta helg. Ni glömmer väl inte att ställa tillbaka klockan en timme på lördag? Hade jag varit mindre stressad just nu skulle jag antagligen ha berättat om de intervjuer vi haft med potentiella nya ... Läs mer »

25 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] PRODUKTION203 Media AB är stolta över att vår matsajt Matklubben.se blivit utsedd till en av Sveriges bästa webbsajter 2010. Varje år presenterar affärstidningen Internetworld sin prestigefyllda Topp 100-lista, och för första gången är även Matklubben.se med i detta exklusiva sällskap. Tidigare vinnare innefattar bland ... Läs mer »

08 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] ÄNTLIGEN! Där slutar vi med alla Fylking-referenser - och konstaterar istället att Sveriges kanske upptidssäkraste webbyrå som vanligt klarade veckan utan några serverkraschar. Även om vi hyser några av branschens skarpaste hjärnor är det ju faktiskt inte nobelpristagare vi ska prata om här. Ni vill ju så klart läsa om vad vi haft för oss! Styrelseordförande har fortsatt bemanna Barcelona-kontoret, så vi har med ... Läs mer »

10 Sep 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Stockholms mest humoristiska webbyrå hälsar er välkomna till ytterligare en rapport om veckan som gått. Det är fredag, vi drack rosébubbel på lunchen, alla är på bra humör och snart är det hemgång. Kan man annat än älska sitt jobb en dag som denna? Hur kommer det sig att vi dricker alkohol till lunch undrar ni? En första gissning skulle kunna vara att vi influerats av den fantastiska serien Mad Men (känns mer ... Läs mer »

03 Sep 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Full styrka på plats. Svettiga karlar som jobbar och sliter för fulla muggar. Med att bygga webbsidor? Nej, idag har vi koncentrerat oss på att göra klart det sista på kontoret inför stämman som ska hållas här på måndag. Det måste ju se snyggt ut när aktieägarna kommer på besök. Likt kommunalarbetarna som river upp gatan utanför fann vi oss snabbt i våra olika roller. Cirka tre personer jobbade hårt och resten (... Läs mer »

16 Aug 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Nytt kapital ska bana väg för framtidens mediekoncern PRODUKTION203 är en webbyrå som inriktat sig på sökmotoroptimering och användarvänlighet. Bland annat ligger vi bakom de uppmärksammade sajterna AllaAnnonser.se och Matklubben.se. Efter att under en längre tid framgångsrikt drivit verksamheten med god lönsamhet är det nu dags för nästa steg i byråns spännande historia - en listning på AktieTorget. Listningen på AktieTorget är en viktig del i ... Läs mer »

16 Aug 2010 av Dieter Kalisch

FindAds: Pressmeddelande den 12 augusti 2010 FindAds AB (publ.) (FindAds) har träffat en överenskommelse med Produktion 203 AB (Produktion 203) om samgående genom sk. Reverse Takeover (omvänt förvärv). Motiv Det finns stora synergieffekter i ett samgående mellan bolagen. Produktion 203 AB (Produktion 203) är verksamt inom försäljning av webbrelaterade tjänster samt utvecklar och driver olika Internetbaserade tjänster. Bolaget äger 50 % av Alla An... Läs mer »

13 Aug 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Att säga att det jobbats hårt denna vecka på framtidens ledande mediekoncern (där givetvis Stockholms mysigaste webbyrå ingår) skulle kunna gå till historien som en av världshistoriens största underdrifter. I klass med när Kalle Dinosaurie pekade på himlen och sa till sin polare Bempa att "Vadå, det där är ju bara en liten rymdsten - vad för skada ska den göra liksom?" för 65 miljoner år sedan. J... Läs mer »

06 Aug 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Konungen är död - länge leve konungen! Jag är tillbaka efter två veckors härlig semester och nu är det dags att styra upp de här veckosammanfattningarna. Det har varit en spännande och händelserik vecka på PRODUKTION203. Jonas, vår älskade Styrelseordförande, slet sig från sin soldränkta Barcelona-terass för ett gästspel - och även vår lika älskade VD Mr Friis... Läs mer »

16 Jul 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Er favoritwebbyrå har haft en svettig vecka! Både i form av solgenererad bastuvärme på kontoret (någon som har tips om vart man kan tjacka en bra AC?) och i form av den värme som uppstår när hårdjobbande genier tänker så att det knakar. Bara för att det är sommar så stannar inte bygget av det nya informationssamhället upp. Eller? Det här är min sista dag innan två veckors välförtjänt (?) semester... Läs mer »

09 Jul 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Ännu en vecka har passerat på (i vårt tycke) Sveriges i särklass roligaste webbyrå. Och, som ni kanske har märkt, är det semestertider. Vilket i sin tur innebär att vi arma satar som inte välsignats med ledighet jobbar dubbelt så hårt och dubbelt så snabbt. Något som fotot på ett jätteprojekt här ovan lite långsökt är tänkt att illustrera. Den bilden har dock ingen som helst koppling till rubriktexten. Nope. Den handlar helt en... Läs mer »

02 Jul 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Dags för ännu en sammanfattning av veckan som gick här på, vad vi själva kallar, Stockholms bästa webbyrå. Folk har börjat gå på semester, det är lite skönt tomt här på kontoret idag. Fyra tappra själar sitter och knackar kod, skapar fantastisk design och ordbajsar i en blogg nära dig. Konsumentnytta: vi har byggt klart ... Läs mer »

18 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Vi får väl passa på att be om ursäkt för lite dålig uppdatering på bloggen den gångna veckan. Det beror inte på fotbollen (även karlar kan göra två saker samtidigt - speciellt om det handlar om fotboll och man har två skärmar), utan snarare på att vi har så många roliga projekt som ska slutföras i dagarna. Efter midsommar börjar semestrarna och då kommer vi vara lite mindre folk på plats. Vilket innebär att de stackare som är ... Läs mer »

11 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Det här med veckonummer i titeln för nästan tankarna till en gravidblogg - vilket inte är helt fel då vår webbyrå denna vecka har fått tillökning! Idag kan vi stolt presentera vårt senaste tillskott i PRODUKTION203-familjen: Programmeraren och medmänniskan Mathias Wallgren. Vi är övertygade om att Mathias kommer vara en stor tillgång i vår fortsatta jakt på titeln Stockholms Bästa Webbyrå! Den 5:e juli... Läs mer »

07 Maj 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] PRODUKTION203 lyfter nya Hemmakanalen.se. TV4 utökar sin lyckade webbsatsning på hem och bostad med en uppmärksammad relansering av Hemmakanalen.se. Ny, modernare design kombineras med en ökad interaktivitet. Nu kan besöka... Läs mer »

17 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Följande text finns även publicerad på Matklubben.se. Det är när sådana här saker inträffar som vi verkligen känner glädje över att jobba med det vi gör. Ni medlemmar är underbara! Att Matklubbens medlemmar är något utöver det vanliga är ingen hemlighet för oss som jo... Läs mer »

02 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Vi lanserade en ny chat på Matklubben i fredags och efter helgens input är den nu färdig-fixad. Anledningen till att vi gjorde en ny chat var att Matklubben skulle lastbalanseras på våra nya servrar, den gamla chatten var helt enkelt inte kompatibel med denna setup. Nu är den helt ajaxbaserad och är mer integrerad i Matklubben än tidigare - ... Läs mer »

18 Feb 2010 av Dieter Kalisch

Matklubben.se är Sveriges tredje största renodlade matsajt Vecka 6 noterade Matklubben.se 182 215 unika webbläsare enligt KIA-Index. Därmed klättrar Matklubben upp på tredje plats bland Sveriges matsajter, efter att ha gått om den Bonnier-backade Alltommat.se. ”Det känns fa... Läs mer »

12 Feb 2010 av Dieter Kalisch

Nu är nya Matklubben på G och rullar på som ett tåg! Huvudstruktur inklusive förstasidan är färdigkodad. Nu väntar jag bara på alla undersidor av Herr Larsson och El bachmanos. Det bästa med nya Matklubben är att allt är upp till dagens standard och koden är omgjort helt så alla gamla bökiga buggar är borta med vinden. Plus att det finns en hel bunt med nya funktioner så som live chat... Läs mer »