Inlägg för ettiketten:

mats wallberg

25 Maj 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske definitivt mest trångbodda webbyrå! Den här veckan välkomnar vi ytterligare en medlem in i (med risk för att låta som ett motorcykelgäng) det vi kallar 203-familjen: Säg hej till Nicole Östman! Nicole kommer ursprungligen från Texas och - förutom att vara en grym AD - är hennes uppgift här att ta ned ... Läs mer »

11 Maj 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske musikkunnigaste webbyrå! Ovan ser ni vinnarna i "Dieters episka musikquizz med 90-talstema". Bra jobbat Johannes och Robban! Den spännande tävlingen (som vanns i utklassningsstil av nyss nämnda par) var en del av en liten kick off som vi körde med gänget som ska bli 203 Creative - vår externa webbyrådel. Tack alla deltagare för en riktigt trevli... Läs mer »

20 Apr 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest väderoberoende webbyrå! Efter en lång semester (över två hela veckor!) är han äntligen tillbaka hos oss: Mannen. Myten. Legenden. Mr Daniel "jag behöver min pappas hjälp för att kunna lägga några enkla golvplattor" Ylitalo. Vi har saknat dig! Det har sålts en massa saker här på kontoret den senaste tiden. Fler och fler av oss har upptäckt hur enkelt det är att ... Läs mer »

24 Feb 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges bakverksgladaste webbyrå! Veckan började som sig bör med en recap av fredagens AW. Utan att gå in på för mycket detaljer kan vi väl säga att ölen var betydligt godare än maten... Väldigt trevligt var det i alla fall, jag är väldigt lyckligt lottad som får jobba på en arbetsplats med så här roliga kollegor! I tisdags var det fettisdagen och vi passade på att s... Läs mer »

23 Dec 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske juligaste webbyrå! Idag vill vi börja med att önska alla våra kunder, samarbetspartners, leverantörer, kollegor och aktieägare en riktigt god jul och ett gott nytt år! Igår var det julklappsutdelning* (jag är fortfarande besviken på att VD inte hyrt någon tomtedräkt) i stora konfan. Turligt nog för oss andra var Christian ledig - så det ... Läs mer »

11 Nov 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ytterligare en vecka på Sveriges kanske mysigaste webbyrå! Frukostinitiativet visade sig bli en succé. Tack vare Henriks utomordentliga värdskap har det njutits friskt av gott bröd och välsmakande dryck här om morgnarna. Nästa vecka är det Mats och Ivans tur att ta över stafettpinnen. Ni har mycket att leva upp till pojkar! Vi söker fortfarande efter en ... Läs mer »

19 Aug 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en spännande vecka på Sveriges kanske mest säljande webbyrå! Till att börja med tycker jag vi välkomnar Jan "Janne" Sturzenbecker in i 203-familjen. Janne är en man i sina bästa år vars tre favoritsaker i livet är nya intresset kite-surfing, öl i alla dess former och att sälja som en älg. Just det där med sälj är intressant, det leder oss nämligen in på nästa stycke där vi ska berätta att... .... Läs mer »

17 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske hippaste webbyrå. Hipp hipp hurra för Kricke som fyller år idag! Väldigt svårt att förstå hur denna ungdomliga skapelse (om ni ser det på bilden som är tagen med min spruckna mobiltelefon i motljus) har ett år kvar till ålderdomen (alltså 30). Någon som blir förvånad ifall jag säger att vi firade med tårta? Veckan har inte bara varit ett långt tårtfrosseri, det har tagits vik... Läs mer »

10 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske bäst sökmotoroptimerade webbyrå. Den första rundan semestrar är igång på allvar och det känns lite tomt på kontoret. Tur att vi har vår nya programmerare Nicholas som redan börjar hänga med i jargongen i vår interna Skype-chat. För att Nicholas inte ska känna sig ensam och rädd (men framför allt för att vi expanderar och har väldigt mycket att göra) söker vi nu en ny junio... Läs mer »

21 Apr 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske sportigaste webbbyrå. Då ingen dök upp efter vår innebandytid i måndags passade vi på att spela dubbelt så länge... Jag tror inte världen någonsin har skådat ett gäng tröttare webbnördar än efter det monsterpasset. Beach 2013 here we come! Grattis till Mats som i måndags blev pappa till en liten pojke! Vi ser fram emot en ny designer på företaget 2029. ... Läs mer »

01 Apr 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en vecka på Sveriges flyttgladaste webbyrå! I eftermiddag är det dags igen att byta platser här på kontoret. Beskedet mottogs med glada tillrop och en entusiasm av sällan skådat slag * Lagom till den stora flytten har Kricke passat på att åka till Egypten för att sola och bada lite. Han hälsar att det är 30 grader i luften och väldigt skönt i poolen (vi är inte avundsjuka). Vår Styrelseordförande... Läs mer »

21 Jan 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest Bagdad Bob-inspirerade webbyrå. Som vanligt har vi jobbat extremt hårt och sprutat ut avancerad kod i en perfekt struktur som skulle få Augustin Louis Cauchy att rotera i sin grav av avund. Klipp-och-klistra har heller inte legat och latat sig. På bilden ovan ser ni till exempel ett smakprov av vår nya webbplats (smygfotad från Mats skärm). D... Läs mer »

19 Nov 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Sveriges kanske hurtigaste webbyrå (jag har väl berättat att vi spelar innebandy tillsammans varje måndag?) skippar tårtan denna vecka!* Ring Resumé och Dagens Media, tänk krigsrubriker likt "Tårt-chocken på P203!", "Tårt-bubblan som sprack!" och "Sex-attacken på Kungahuset!"**. Vad är det egentligen som händer, finns det ingen anledning att fira? Jodå, det gör det definitivt! Som ni kanske ... Läs mer »

29 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] TGIF! Det har varit en hektisk vecka här på Stockholms kanske trevligaste webbyrå, och nu förtjänar vi verkligen att ta helg. Ni glömmer väl inte att ställa tillbaka klockan en timme på lördag? Hade jag varit mindre stressad just nu skulle jag antagligen ha berättat om de intervjuer vi haft med potentiella nya ... Läs mer »

22 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Konferensen avklarad! Stockholms kanske bästa webbyrå är nu ännu lite bättre. För egen del resulterade konfan i en vida expanderad kunskapsbank och en förkylning som fortfarande inte är över. Sammanfattningsvis kan vi väl säga att den var väldigt lyckad! Skulle ni av någon anledning vilja se bilderna från intermezzot finns de upplagda på vår ... Läs mer »

08 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] ÄNTLIGEN! Där slutar vi med alla Fylking-referenser - och konstaterar istället att Sveriges kanske upptidssäkraste webbyrå som vanligt klarade veckan utan några serverkraschar. Även om vi hyser några av branschens skarpaste hjärnor är det ju faktiskt inte nobelpristagare vi ska prata om här. Ni vill ju så klart läsa om vad vi haft för oss! Styrelseordförande har fortsatt bemanna Barcelona-kontoret, så vi har med ... Läs mer »

01 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Rubriken på detta inlägg har givetvis ingen koppling till förra veckans bröllop. Så fort går det minsann inte. Haha. Nej, det handlar så klart om att vår nya designer Mats äntligen har anlänt! Mats är en väldigt lång kille och har (som ni ser på bilden) således en väldigt stor skärm. Han gillar "tjejer, design och sin dotter" (inte nödvändigtvis i den ordningen) och av någon outgrundlig anledni... Läs mer »

24 Sep 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Och på den åttonde dagen insåg Han att människan tyckte det här med datorer var rätt kul - och skapade således Världens genom tiderna mest framgångsrika webbyrå för att vägleda massorna i denna informationsdjungel vi sedermera kom att kalla Internet. Långt senare skapades även PRODUKTION203. Och tur var väl det, annars hade ju ni inte fått läsa dessa veckouppdateringar! Själv har jag jobbat hemi... Läs mer »

17 Sep 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] ÄNTLIGEN! Dags för en ny rapport om veckan som gick på Stockholms kanske snällaste-när-det-kommer-till-att-låta-VDs-hund-tigga-vid-bordet webbyrå. Som ni har längtat. Jag börjar med det positiva: Vi har återigen fått tillökning i PRODUKTION203-familjen. Den 1:a oktober välkomnar vi en två meter lång Mats till kontoret. Mats är en grym webbdesigner som ska hjälpa oss att ta nästa... Läs mer »