Inlägg för ettiketten:

michal kwiatkowski

20 Apr 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest väderoberoende webbyrå! Efter en lång semester (över två hela veckor!) är han äntligen tillbaka hos oss: Mannen. Myten. Legenden. Mr Daniel "jag behöver min pappas hjälp för att kunna lägga några enkla golvplattor" Ylitalo. Vi har saknat dig! Det har sålts en massa saker här på kontoret den senaste tiden. Fler och fler av oss har upptäckt hur enkelt det är att ... Läs mer »

13 Apr 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till Sveriges kanske konsultvänligaste webbyrå! Den här veckan har vi återigen varit i lanseringstagen med en ny, innovativ webbplats. För vår kunds räkning (hehe) släppte vi Betalo.se - en tjänst för att betala dina räkningar med kort över nätet. Perfekt ifall du vill komma upp i lite extra poäng på ditt VISA-kort lagom... Läs mer »

30 Mar 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges inredningsgladaste webbyrå! Ni har väl inte missat pressmeddelandet som vår moderkoncern 203 Web Group gick ut med i morse? Om ni mot all förmodan gjorde det kan ni läsa ... Läs mer »

23 Mar 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till Sveriges kanske smärtaste webbyrå! Skandalscener utspelade sig på kontoret idag när det gick upp för folk att vi inte ätit en enda tårta. Christian kedjade fast sig vid skrivbordet och krävde sötebröd för att överhuvudtaget gå hem ikväll, mumlandes något om "kakorna som köptes till frukosten räknas fan inte som tårta" likt ett mantra om och om igen. Eller. Så var det kanske inte riktigt... Läs mer »

16 Mar 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till Sveriges kanske fetaste webbyrå! Nej, sötsugna rymdvarelser har inte anfallit Stockholm och assimilerat varenda bageri i staden. Därav käkade vi tårta den här veckan igen... Stort grattis till Mikael som fyllde 25 år i måndags! Ett utseende som en (stilig) 20-åring och programmeringskunnig som en (erfaren) 40-åring är en vinnande kombo. Nu får ni äntligen se Daniel S på bild! Av någon kons... Läs mer »

24 Feb 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges bakverksgladaste webbyrå! Veckan började som sig bör med en recap av fredagens AW. Utan att gå in på för mycket detaljer kan vi väl säga att ölen var betydligt godare än maten... Väldigt trevligt var det i alla fall, jag är väldigt lyckligt lottad som får jobba på en arbetsplats med så här roliga kollegor! I tisdags var det fettisdagen och vi passade på att s... Läs mer »

17 Feb 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en fantastisk vecka på Sveriges kanske gladaste webbyrå. Ikväll är det AW som gäller! Eftersom vi varit så duktiga går hela företaget ned till trevliga Monks för en företagsaktivitet med lite gott käk och god öl* ikväll. Det är inte bara det faktum att vi ska AW:a ikväll som gör oss så glada, en ännu större orsak är att vi tagit ytterligare ett steg närmare en jämn könsfördelning... Läs mer »

03 Feb 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest spännande webbyrå! Undertecknad var bortrest förra fredagen (i tjänsten - inga jäkla nöjestripper här inte!) och förstå min besvikelse där jag kl 17.00 sitter tillsammans med Björn (och kanske en Carlsberg) med mobilen i högsta hugg och frenetiskt trycker på sidomladdning utan att mötas av en uppdaterad blogg. Trots att Henrik (typ) hade lovat att skö... Läs mer »

23 Dec 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske juligaste webbyrå! Idag vill vi börja med att önska alla våra kunder, samarbetspartners, leverantörer, kollegor och aktieägare en riktigt god jul och ett gott nytt år! Igår var det julklappsutdelning* (jag är fortfarande besviken på att VD inte hyrt någon tomtedräkt) i stora konfan. Turligt nog för oss andra var Christian ledig - så det ... Läs mer »

07 Okt 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till Sveriges tårtgladaste webbyrå. Idag är vårt alibi till tårtätandet att vi firar Mikwiats födelsedag. Stort grattis på 25-årsdagen! Ni missade väl inte vårt pressmeddelande som gick ut igår? Där står bland annat om hur vårt säljbolag 203 Media gått... Läs mer »

26 Aug 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske ungdomsvänligaste webbyrå! Vi har en ny juniorsäljare på 203 Media (ni kommer väl ihåg vårt nya säljbolag vi berättade om förra veckan?). Felix heter han och halkade in här på grund av att han är släkt med VD:n på säljbolaget (och kanske lite för att han är riktigt duktig också). Hans tre favoritsaker i livet är - och för en gångs skull är... Läs mer »

10 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske bäst sökmotoroptimerade webbyrå. Den första rundan semestrar är igång på allvar och det känns lite tomt på kontoret. Tur att vi har vår nya programmerare Nicholas som redan börjar hänga med i jargongen i vår interna Skype-chat. För att Nicholas inte ska känna sig ensam och rädd (men framför allt för att vi expanderar och har väldigt mycket att göra) söker vi nu en ny junio... Läs mer »

01 Apr 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en vecka på Sveriges flyttgladaste webbyrå! I eftermiddag är det dags igen att byta platser här på kontoret. Beskedet mottogs med glada tillrop och en entusiasm av sällan skådat slag * Lagom till den stora flytten har Kricke passat på att åka till Egypten för att sola och bada lite. Han hälsar att det är 30 grader i luften och väldigt skönt i poolen (vi är inte avundsjuka). Vår Styrelseordförande... Läs mer »

18 Feb 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske hårdast arbetande webbyrå. Här käkar vi tårta igen! Stort grattis till vårt senaste tillskott Patrik på hans 24-årsdag! Och när vi ändå pratar om tillskott och gratulationer: Stort grattis Fredrik med sambo till er nyfödda son! Hoppas att han blir hockeyspelare i Sveriges anrikaste idrottsklubb precis som sin far... Nu kanske ni undrar vad det är vi arbetat så ... Läs mer »

11 Feb 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Välkommen till ännu en vecka på Sveriges roligaste webbyrå. Efter att i två veckor alternerat mellan AW och WAW har vi idag beslutat att kombinera de båda. Vissa av oss jobbar över lite ikväll och när vi är klara med det börjar vi dricka öl. Är det inte innovativt så säg? För mig personligen har det varit en tung fredag. Det blev minuspoäng när ingen kunde min låt i dagens musi... Läs mer »

10 Dec 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Välkommen till Svenska webbyråers svar på Uruguayanska rugbyungdomar i Anderna 1974 - eller "vi som överlevde vår julfest". Det var en hård drabbning och blöt drabbning som gick av stapeln i onsdags. Vissa var lite tröttare ut än andra på torsdagen (Christian *host* *host*) men nu kör vi för fulla muggar igen. Fler bilder finns självklart på vår ... Läs mer »

19 Nov 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Sveriges kanske hurtigaste webbyrå (jag har väl berättat att vi spelar innebandy tillsammans varje måndag?) skippar tårtan denna vecka!* Ring Resumé och Dagens Media, tänk krigsrubriker likt "Tårt-chocken på P203!", "Tårt-bubblan som sprack!" och "Sex-attacken på Kungahuset!"**. Vad är det egentligen som händer, finns det ingen anledning att fira? Jodå, det gör det definitivt! Som ni kanske ... Läs mer »

22 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Konferensen avklarad! Stockholms kanske bästa webbyrå är nu ännu lite bättre. För egen del resulterade konfan i en vida expanderad kunskapsbank och en förkylning som fortfarande inte är över. Sammanfattningsvis kan vi väl säga att den var väldigt lyckad! Skulle ni av någon anledning vilja se bilderna från intermezzot finns de upplagda på vår ... Läs mer »

08 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] ÄNTLIGEN! Där slutar vi med alla Fylking-referenser - och konstaterar istället att Sveriges kanske upptidssäkraste webbyrå som vanligt klarade veckan utan några serverkraschar. Även om vi hyser några av branschens skarpaste hjärnor är det ju faktiskt inte nobelpristagare vi ska prata om här. Ni vill ju så klart läsa om vad vi haft för oss! Styrelseordförande har fortsatt bemanna Barcelona-kontoret, så vi har med ... Läs mer »

24 Sep 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Och på den åttonde dagen insåg Han att människan tyckte det här med datorer var rätt kul - och skapade således Världens genom tiderna mest framgångsrika webbyrå för att vägleda massorna i denna informationsdjungel vi sedermera kom att kalla Internet. Långt senare skapades även PRODUKTION203. Och tur var väl det, annars hade ju ni inte fått läsa dessa veckouppdateringar! Själv har jag jobbat hemi... Läs mer »

04 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Ja, vi tycker i alla fall vi är Stockholms bästa webbyrå - och det måste man väl få tycka? Ännu en vecka har passerat och det är dags för er läsare att återigen få en update av vad som hänt här på Wallingatan 37. Vi börjar med det som faktiskt inte har hänt ännu: FIRMAFEST! Jupp, i eftermiddag sätter vi oss i våra flashiga firmabilar (VD har såklart en lite flashigare bil än de andra) och kör ut till Stäket f... Läs mer »

18 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Nu kan ni beställa billig alkohol till firmafesterna ännu smidigare - nya Bodegashop.com erbjuder nämligen även betalning via faktura. Vår duktiga programmerare Michal Kwiatkowski har arbetat hårt för att förbättra sökfunktionen, samt att göra själva sajten lättare och mer överskådlig. Att köpa öl, vin och sprit till kraftigt... Läs mer »