Inlägg för ettiketten:

sem

28 Jun 2010 av Dieter Kalisch

Den här veckan drar vi igång en sökordsmarknadsföringskampanj på Google för Dieselkraft.se - den ultimata sajten för dig som vill få ut mer kraft ur dina dieselfordon. PRODUKTION203 kommer ta över och optimera det befintliga AdWords-kontot med målet att öka försäljningsvolymen. För att bibehålla en god vi... Läs mer »

20 Apr 2010 av Dieter Kalisch

Idag startar PRODUKTION203 en ny sökordsmarknadsföringskampanj för Nordens största artisdatabas Artistkatalogen. Pelle Lindberg, välkänd IT-entreprenör och allvetare, har gett oss förtroendet att driva trafik med syfte att i första hand öka antalet årsabonnemang. Sedan tidigare har vi ett nära samarbete med Pelle och hans företag ... Läs mer »

07 Apr 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Klart att du vill! Vi fortsätter att expandera och söker nu en duktig telefonsäljare. PRODUKTION203 är en webbyrå med breda kunskaper inom internetmarknadsföring. Vi erbjuder lösningar som passar både stora och små företag, allt från börsnoterade TV4 till familjeägda Bålsta Byggvaror. Dessutom sitter vi på en portfölj med väldigt framgångsrika egna sajter – antagligen har du hört talas om t ex ... Läs mer »

29 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Svensk Internetrekrytering beslutade sig på måndagen att ge oss hela ansvaret för deras sökordsmarknadsföring. Testet vi berättade om tidigare föll så väl ut att vi nu tagit över alla deras ... Läs mer »

18 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Nu kan ni beställa billig alkohol till firmafesterna ännu smidigare - nya Bodegashop.com erbjuder nämligen även betalning via faktura. Vår duktiga programmerare Michal Kwiatkowski har arbetat hårt för att förbättra sökfunktionen, samt att göra själva sajten lättare och mer överskådlig. Att köpa öl, vin och sprit till kraftigt... Läs mer »

05 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Nya designen för den, bland trädgårdsentusiaster, så populära HobbyDrivhus.se är nu släppt. Här hittar du det bästa inom växthus, drivhus och paviljonger. Eftersom det inte är fysisk butik, utan verksamheten bedrivs endast online, kan priserna pressas ordentligt på dessa extremt högkvalitativa produkter. Timingen på releasen är perfekt med tanke på det (förho... Läs mer »

04 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Vi har startat en SEM-kampanj via Google AdWords för Svensk Internetrekrytering. Målet är till att börja med en ökning av trafiken till det norska nätverket, där bl a Karriereguiden.no ingår. Norge ... Läs mer »