Inlägg för ettiketten:

seo

09 Mar 2012 av Dieter Kalisch

Hallå och välkomna till ännu en ny vecka på webbyråernas svar på ett lite finare konditori. Ja, det börjar nästan bli lite larvigt nu... Vi har ätit tårta. Igen. Det kan mycket väl vara så att vi äter mest tårta per capita om man kollar alla arbetsplatser i hela världen. Antagligen äter vi till och med mer tårta än personalen på ett tårtbageri. Men oj vad vi gillar det! Skälet till gårdagens tårta var att Mr Durden fylld... Läs mer »

26 Aug 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske ungdomsvänligaste webbyrå! Vi har en ny juniorsäljare på 203 Media (ni kommer väl ihåg vårt nya säljbolag vi berättade om förra veckan?). Felix heter han och halkade in här på grund av att han är släkt med VD:n på säljbolaget (och kanske lite för att han är riktigt duktig också). Hans tre favoritsaker i livet är - och för en gångs skull är... Läs mer »

17 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske hippaste webbyrå. Hipp hipp hurra för Kricke som fyller år idag! Väldigt svårt att förstå hur denna ungdomliga skapelse (om ni ser det på bilden som är tagen med min spruckna mobiltelefon i motljus) har ett år kvar till ålderdomen (alltså 30). Någon som blir förvånad ifall jag säger att vi firade med tårta? Veckan har inte bara varit ett långt tårtfrosseri, det har tagits vik... Läs mer »

10 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske bäst sökmotoroptimerade webbyrå. Den första rundan semestrar är igång på allvar och det känns lite tomt på kontoret. Tur att vi har vår nya programmerare Nicholas som redan börjar hänga med i jargongen i vår interna Skype-chat. För att Nicholas inte ska känna sig ensam och rädd (men framför allt för att vi expanderar och har väldigt mycket att göra) söker vi nu en ny junio... Läs mer »

01 Apr 2011 av Dieter Kalisch

Välkomna till ännu en vecka på Sveriges flyttgladaste webbyrå! I eftermiddag är det dags igen att byta platser här på kontoret. Beskedet mottogs med glada tillrop och en entusiasm av sällan skådat slag * Lagom till den stora flytten har Kricke passat på att åka till Egypten för att sola och bada lite. Han hälsar att det är 30 grader i luften och väldigt skönt i poolen (vi är inte avundsjuka). Vår Styrelseordförande... Läs mer »

25 Mar 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest kunskapstörstande webbyrå. Google körde ett event igår på Münchenbryggeriet för att pusha för sitt nya AdWords-program Engage. Undertecknad och vår SEO-expert Stavros representerade P203 med flygande färger. Mycket av det som sades var väldigt basic (det var 500 personer anmälda så självklart är det svårt att hitta en nivå som p... Läs mer »

04 Mar 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Hej allesammans och välkomna till ännu ett avsnitt av "the Real World - the Webbyrå edition". Här på Sveriges bästa webbyrå har det hänt grejor må ni tro. När alla andra i Stockholm har varit på sportlov passade vi på att bli störst på mat! Inte illa för ett bolag ... Läs mer »

21 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] * DEN HÄR TJÄNSTEN ÄR REDAN TILLSATT * Är du sugen på att byta jobb får du självklart höra av dig till oss med ditt CV och din portfolio ändå. Vi är alltid på jakt efter nya talanger! Kanske har du byggt upp ett framgångsrikt nätverk av egna sajter och är sugen på en ny utmaning? Eller sitter du fast på ett stelt jobb och vill vidare? Vi på PRODUKTION203 Media AB växer och vi vill ge dig chans... Läs mer »

21 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] * DEN HÄR TJÄNSTEN ÄR REDAN TILLSATT * Är du sugen på att byta jobb får du självklart höra av dig till oss med ditt CV och din portfolio ändå. Vi är alltid på jakt efter nya talanger! Vi letar efter en person som vill utvecklas, någon som redan idag har ett stort intresse för sökmotoroptimering och verkligen vill lära sig mer. Du kommer att läras upp löpande av våra experter – förkunskaperna är därför in... Läs mer »

15 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Idag tar äntligen PRODUKTION203 Media AB steget fullt ut och blir en riktig webbyrå! Jaha, tänker ni, hur yttrar sig detta då? Jo, vi är på konferens idag - och faktiskt konfererar vi. På ett hotell. I ett mötesrum. Med LCD-projektor. Inklusive fikapaus. Och en förutbestämd agenda. En utförligare rapport om dagens aktiviteter kan möjligtvis dyka upp här på bloggen framöver. Bilderna från festligh... Läs mer »

24 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] SEO och Sociala Medier är på alla marknadsförares läppar 2010. Allt fler företag väljer att hoppa på tåget med ambitionen att synas bättre på Google och öka sin närvaro på Facebook och Twitter. Detta betyder i sin tur ett ökat tryck på landets webbyråer. Stockholmsbaserade PRODUKTION203, med lång erfarenhet av sökmotoroptimering och webbdesign, märker tydligt av de... Läs mer »

01 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Paginering kan vara en riktig "pain-in-the-ass" ibland, speciellt då man inte vill ladda om sidan. Klart att man kan fixa det med hjälp av JavaScript och AJAX - men om man vill skippa pagineringen helt, vad gör man då för att ladda in mer innehåll? Jo, det ska jag berätta! Idag tänker jag gå igenom hur du skapar en enkel funktion som laddar in innehållet dynamiskt och presenterar det på sidan. Det krävs... Läs mer »

18 Maj 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Joomla är ett CMS (content management system) som har vunnit flera utmärkelser. Som CMS och plattform är det extremt starkt och ger möjlighet till avancerade applikationer. Att det dessutom är open source gör det till en klar favorit bland kvalificerade webbutvecklare. Vissa företag påpekar att Joomla inte topprankas när det gäller sökmotoroptimering, det är dock något som alla med kunskap om ... Läs mer »

21 Apr 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] I början av den här veckan genomförde Facebook en förändring av sina fanpages. Tidigare kunde personer visa sitt stöd för ett företag genom att "bli ett fan" av företagsprofilen. Lite som att du blev vän med t ex oss här på PRODUKTION203. Nu verkar det dock som om "fan" är en lite för stark kärleksyttring och den k... Läs mer »

12 Apr 2010 av Dieter Kalisch

När Sökmotorkonsult.se listar "Bästa och sämsta Webbyrå 2010" hamnar PRODUKTION203 i topp! Sökmotorexperten Magnus Bråth har gått igenom 59 webbyråer och rankat dem efter h... Läs mer »

05 Mar 2010 av Dieter Kalisch

Nya designen för den, bland trädgårdsentusiaster, så populära HobbyDrivhus.se är nu släppt. Här hittar du det bästa inom växthus, drivhus och paviljonger. Eftersom det inte är fysisk butik, utan verksamheten bedrivs endast online, kan priserna pressas ordentligt på dessa extremt högkvalitativa produkter. Timingen på releasen är perfekt med tanke på det (förho... Läs mer »

12 Feb 2010 av Dieter Kalisch

Nu är nya Matklubben på G och rullar på som ett tåg! Huvudstruktur inklusive förstasidan är färdigkodad. Nu väntar jag bara på alla undersidor av Herr Larsson och El bachmanos. Det bästa med nya Matklubben är att allt är upp till dagens standard och koden är omgjort helt så alla gamla bökiga buggar är borta med vinden. Plus att det finns en hel bunt med nya funktioner så som live chat... Läs mer »