Inlägg för ettiketten:

sokmotoroptimering

17 Apr 2013 av Dieter Kalisch

Canal Digital är Nordens ledande TV-distributör, med över 100 kanaler och cirka 3 miljoner tittare varje dag. Strax innan årsskiftet anlitade de 203 Creative som webbyrå i syfte att effektivisera kundanskaffningen och stärka Canal Digitals varumärke. Läs mer »

15 Feb 2013 av Dieter Kalisch

I dag lanserar Canal Digital sin nya webbkampanj tillsammans med webbyrån 203 Creative. Kampanjen är den första sedan partnerskapet inleddes hösten 2012. Genom kampanjen vill Canal Digital utöka sin ställning på webben i en hårt konkurrensutsatt marknad. Läs mer »

20 Nov 2012 av Dieter Kalisch

203 Creative har vunnit Canal Digitals byråupphandling. Med sin gedigna erfarenhet av anskaffning och konvertering av trafik ska 203 Creative främst ta ett grepp om framtida kampanjsajter där målet är att öka försäljningen av Canal Digitals prisbelönta abonnemang. Även löpande produktion och ett långsiktigt strategitänk för kommunikation i digitala kanaler ingår i uppdraget. Läs mer »

02 Sep 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske anställningsgladaste webbyrå! Ett tema här på bloggen den här sensommaren/hösten har ju varit att presentera ny personal. Varför inte fortsätta den vägen - men med en liten twist? Två nya medarbetare! Innan vi presenterar dem närmare ska vi dock titta lite extra på bilden här ovan (och bortse från att den är fotad med en kass mobilkamera). Varför gör b... Läs mer »

10 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske bäst sökmotoroptimerade webbyrå. Den första rundan semestrar är igång på allvar och det känns lite tomt på kontoret. Tur att vi har vår nya programmerare Nicholas som redan börjar hänga med i jargongen i vår interna Skype-chat. För att Nicholas inte ska känna sig ensam och rädd (men framför allt för att vi expanderar och har väldigt mycket att göra) söker vi nu en ny junio... Läs mer »

21 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] * DEN HÄR TJÄNSTEN ÄR REDAN TILLSATT * Är du sugen på att byta jobb får du självklart höra av dig till oss med ditt CV och din portfolio ändå. Vi är alltid på jakt efter nya talanger! Kanske har du byggt upp ett framgångsrikt nätverk av egna sajter och är sugen på en ny utmaning? Eller sitter du fast på ett stelt jobb och vill vidare? Vi på PRODUKTION203 Media AB växer och vi vill ge dig chans... Läs mer »

21 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] * DEN HÄR TJÄNSTEN ÄR REDAN TILLSATT * Är du sugen på att byta jobb får du självklart höra av dig till oss med ditt CV och din portfolio ändå. Vi är alltid på jakt efter nya talanger! Vi letar efter en person som vill utvecklas, någon som redan idag har ett stort intresse för sökmotoroptimering och verkligen vill lära sig mer. Du kommer att läras upp löpande av våra experter – förkunskaperna är därför in... Läs mer »

15 Okt 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Idag tar äntligen PRODUKTION203 Media AB steget fullt ut och blir en riktig webbyrå! Jaha, tänker ni, hur yttrar sig detta då? Jo, vi är på konferens idag - och faktiskt konfererar vi. På ett hotell. I ett mötesrum. Med LCD-projektor. Inklusive fikapaus. Och en förutbestämd agenda. En utförligare rapport om dagens aktiviteter kan möjligtvis dyka upp här på bloggen framöver. Bilderna från festligh... Läs mer »

27 Aug 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Nästa vecka är äntligen alla samlade här på Stockholms hårdast arbetande webbyrå igen. Semestrarna är slut för i år och det ligger många månader av programmerande, sökmotoroptimerande, designande och geniknölsgnuggande framför oss. Är det inte underbart? Givetvis tar vår Styrelseordförande (se bild på hur han tillbringar dagarna framför aktiekursen) tillfället... Läs mer »

16 Aug 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Nytt kapital ska bana väg för framtidens mediekoncern PRODUKTION203 är en webbyrå som inriktat sig på sökmotoroptimering och användarvänlighet. Bland annat ligger vi bakom de uppmärksammade sajterna AllaAnnonser.se och Matklubben.se. Efter att under en längre tid framgångsrikt drivit verksamheten med god lönsamhet är det nu dags för nästa steg i byråns spännande historia - en listning på AktieTorget. Listningen på AktieTorget är en viktig del i ... Läs mer »

05 Aug 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Du brinner för programmering och tycker att problemlösning är det roligaste som finns. Innovativa lösningar är ditt varumärke. Utbildad eller självlärd spelar ingen roll – det fundamentala för oss är att verkligen tycker det är roligt att utmanas och arbeta tillsammans med andra drivna människor i ett team. Du ser inte kommunikation eller egna initiativ som några konstigheter. Vi förutsätter att du ... Läs mer »

18 Maj 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Joomla är ett CMS (content management system) som har vunnit flera utmärkelser. Som CMS och plattform är det extremt starkt och ger möjlighet till avancerade applikationer. Att det dessutom är open source gör det till en klar favorit bland kvalificerade webbutvecklare. Vissa företag påpekar att Joomla inte topprankas när det gäller sökmotoroptimering, det är dock något som alla med kunskap om ... Läs mer »

12 Apr 2010 av Dieter Kalisch

När Sökmotorkonsult.se listar "Bästa och sämsta Webbyrå 2010" hamnar PRODUKTION203 i topp! Sökmotorexperten Magnus Bråth har gått igenom 59 webbyråer och rankat dem efter h... Läs mer »

25 Feb 2010 av Dieter Kalisch

PRODUKTION203 fortsätter att yngla av sig! Vi sjösätter nu vårt senaste projekt Företagsinfo.se - Sveriges snabbast växande söktjänst för företag. Ansvarig utvecklare för sajten är Mikael Lind, och som vanligt när det gäller honom hälsar han att arbetet flöt på helt smärtfritt. Han har främst arbetat med att optime... Läs mer »

12 Feb 2010 av Dieter Kalisch

Nu är nya Matklubben på G och rullar på som ett tåg! Huvudstruktur inklusive förstasidan är färdigkodad. Nu väntar jag bara på alla undersidor av Herr Larsson och El bachmanos. Det bästa med nya Matklubben är att allt är upp till dagens standard och koden är omgjort helt så alla gamla bökiga buggar är borta med vinden. Plus att det finns en hel bunt med nya funktioner så som live chat... Läs mer »