Inlägg för ettiketten:

twitter

03 Feb 2012 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske mest spännande webbyrå! Undertecknad var bortrest förra fredagen (i tjänsten - inga jäkla nöjestripper här inte!) och förstå min besvikelse där jag kl 17.00 sitter tillsammans med Björn (och kanske en Carlsberg) med mobilen i högsta hugg och frenetiskt trycker på sidomladdning utan att mötas av en uppdaterad blogg. Trots att Henrik (typ) hade lovat att skö... Läs mer »

12 Aug 2011 av Dieter Kalisch

Äntligen är Sveriges kanske absolut hippaste webbyrå-blogg tillbaka! I tre veckor har mängder av mejl strömmat in (de flesta handlade dock om att återställa våra Visa-kort med en väldigt konstig URL som man skulle klicka på) till kontoret, fulla av svordomar och förbannelser över att bloggen varit tyst så länge. Det känns skönt att vara back on track! Trogna läsare undrar givetvis vad vi har haft för oss den senaste veckan. Vi har som bekant ... Läs mer »

10 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske bäst sökmotoroptimerade webbyrå. Den första rundan semestrar är igång på allvar och det känns lite tomt på kontoret. Tur att vi har vår nya programmerare Nicholas som redan börjar hänga med i jargongen i vår interna Skype-chat. För att Nicholas inte ska känna sig ensam och rädd (men framför allt för att vi expanderar och har väldigt mycket att göra) söker vi nu en ny junio... Läs mer »

01 Jun 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en (halv)vecka på Sveriges kanske trevligaste webbyrå. Eftersom jag har semester på fredag tänkte jag passa på att komma med en liten uppdatering redan idag. Lite som att man flyttar fram julafton två dagar skulle man kunna säga. Vi har en ny medarbetare på byrån. Nicholas Ruunu heter han och som ni ser på bilden har Nicholas redan hunnit sätta igång och tjäna ihop till brödfödan. Hans tre favoritsaker i livet (det... Läs mer »

21 Apr 2011 av Dieter Kalisch

Hej och välkomna till ännu en vecka på Sveriges kanske sportigaste webbbyrå. Då ingen dök upp efter vår innebandytid i måndags passade vi på att spela dubbelt så länge... Jag tror inte världen någonsin har skådat ett gäng tröttare webbnördar än efter det monsterpasset. Beach 2013 here we come! Grattis till Mats som i måndags blev pappa till en liten pojke! Vi ser fram emot en ny designer på företaget 2029. ... Läs mer »

28 Jan 2011 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Då var det dags för ytterligare en rapport över veckan som gick på Sveriges kanske ölsugnaste webbyrå. Det låter antagligen lite tjatigt att säga att vi jobbat hårt även denna vecka. Jag skiter i det och säger det ändå. Vi har jobbat som djur den här veckan. Hela branschen verkar ha kopplat på någon slags kollektiv turbo efter jul- och nyårshelgerna. Beställningarna bara rasar in. Vad passar då bättre än att under avspända fo... Läs mer »

24 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] SEO och Sociala Medier är på alla marknadsförares läppar 2010. Allt fler företag väljer att hoppa på tåget med ambitionen att synas bättre på Google och öka sin närvaro på Facebook och Twitter. Detta betyder i sin tur ett ökat tryck på landets webbyråer. Stockholmsbaserade PRODUKTION203, med lång erfarenhet av sökmotoroptimering och webbdesign, märker tydligt av de... Läs mer »

18 Jun 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Vi får väl passa på att be om ursäkt för lite dålig uppdatering på bloggen den gångna veckan. Det beror inte på fotbollen (även karlar kan göra två saker samtidigt - speciellt om det handlar om fotboll och man har två skärmar), utan snarare på att vi har så många roliga projekt som ska slutföras i dagarna. Efter midsommar börjar semestrarna och då kommer vi vara lite mindre folk på plats. Vilket innebär att de stackare som är ... Läs mer »

28 Maj 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] PRODUKTION203 fortsätter erövra världen - en liten bit i taget. Jag tänkte passa på att lista några saker som har hänt, så att du som läsare kan få en liten inblick i hur livet kan se ut en typisk vecka på en talangfull webbyrå i centrala Stockholm. Låter det bra? Då kör vi! Vi har lanserat Svensk Egenvård. Det är en sajt som är ... Läs mer »

22 Apr 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Fler och fler människor har börjat inse storheten med Twitter. Hör du till dem som ännu inte fattat grejen med att uttrycka sig på endast 140 tecken? Lugn, du är verkligen inte ensam. För en dryg månad sen var jag själv väldigt skeptisk till denna form av kommunikation. Till skillnad mot t ex Facebook har Twitter en lite högre inlärningströskel och det tar längre tid att verkligen uppskatta formatet. Nu har det dock s... Läs mer »

21 Apr 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] I början av den här veckan genomförde Facebook en förändring av sina fanpages. Tidigare kunde personer visa sitt stöd för ett företag genom att "bli ett fan" av företagsprofilen. Lite som att du blev vän med t ex oss här på PRODUKTION203. Nu verkar det dock som om "fan" är en lite för stark kärleksyttring och den k... Läs mer »

24 Mar 2010 av Dieter Kalisch

[tweetmeme] Twitter är fantastiskt, men efter ett tag kan det lätt bli lite rörigt att hålla reda på allt som händer. Ju fler profiler du följer, desto mer uppdateringar kastas emot dig. Viktig information riskerar att drunkna bland interna skämt, mystiska re-tweets och dåligt upplysta Twitpics på folks senaste maträtter. Lösningen heter Twitter-listor. Dessa är Twitters sätt att organisera och kategorise... Läs mer »