Fredagsbloggen Av Dieter Kalisch

Vecka 14 – Baconnaise

Välkomna till ännu en veckorapport från, i vårt tycke, Stockholms bästa webbyrå!

Likt så många andra uppror har missnöjet över förra veckans flytt lagts lite på is.Vi har känt på de nya platserna ett tag och måste nog fortsätta utvärdera lite. Imorgon ska Kricke och Jonas leka lyckligt par på IKEA och kolla efter passande möbler. Skulle någon av er läsare ha tips på snygga kontorsmöbler som inte kostar e…

1845_vecka14.jpg

Välkomna till ännu en veckorapport från, i vårt tycke, Stockholms bästa webbyrå!

Likt så många andra uppror har missnöjet över förra veckans flytt lagts lite på is.Vi har känt på de nya platserna ett tag och måste nog fortsätta utvärdera lite. Imorgon ska Kricke och Jonas leka lyckligt par på IKEA och kolla efter passande möbler. Skulle någon av er läsare ha tips på snygga kontorsmöbler som inte kostar en förmögenhet är vi alltid tacksamma.

Musiktävlingen förskonades från fusk idag och undertecknad sopade således hem den i storslagen utklassningsstil. Hela låtlistan kan ni se här

Från och med idag har vi börjat posta ”Gårdagens populäraste recept” på Matklubbens Facebooksida kl 15.00 istället för på morgonen. Vi återkommer med en rapport om huruvida interaktionen med fanses ökat eller minskat efter denna ändring. 

Och när vi ändå pratar mat… Peter kom med en väldigt korrekt iaktagelse igår på lunchen när han konstaterade att ”majs är grönsakernas motsvarighet till bacon”. Mat blir sällan sämre av att man tillsätter bacon. Se bara på sådana härliga uppfinningar som den på byrån så mytomspunna Baconnaise!

Jaha, då har vi kommit till avslutningen och de alltid lika efterlängtade fem bloggposter som för tjänar ett extra omnämnande:

Social Business om Social mediastrategi

Sökmotorkonsult förklarar skalfördelar

Elmberg ställer 8 frågor om webbstrategi

Jacob Sunnliden tar upp social status

Annika Lidne tröttnar på trötta företag