Fredagsbloggen Av Dieter Kalisch

Vecka 14 – Glad Påsk!

Hej och välkomna till Sveriges kanske hårdast satsande webbyrå!

Den här veckan välkomnar vi en ny förmåga till teamet. Stort grattis till oss för att vi fått med Karl Laurentius Roos ombord! Karl jobbar som programmerare med våra interna projekt och, förutom att totalt kollapsa på måndagens innebandy, så är hans tre absoluta favoritsaker i livet: ”att vara totalt okunnig om vilket svenskt idrottslag man ska hålla på, muta vakterna på C…

1941_vecka14.jpg

Hej och välkomna till Sveriges kanske hårdast satsande webbyrå!

Den här veckan välkomnar vi en ny förmåga till teamet. Stort grattis till oss för att vi fått med Karl Laurentius Roos ombord! Karl jobbar som programmerare med våra interna projekt och, förutom att totalt kollapsa på måndagens innebandy, så är hans tre absoluta favoritsaker i livet: ”att vara totalt okunnig om vilket svenskt idrottslag man ska hålla på, muta vakterna på Collage för att få sneaka in trots att han ännu knappt är byxmyndig, samt att åka till Belgien och käka abnorma mängder musslor”.*

Anledningen till tårtan ni ser på bilden ovan (ja, vi åt tårta denna vecka IGEN) är faktiskt inte att vi firade Karl, nej det var något nästan ännu större: Janne har fyllt 40! Vilket är väldigt svårt att tro när man ser denna livskraftiga man som kämpar sig uppför trapporna nästan utan att flåsa… Stort grattis från alla oss i 203-familjen!

Mer då? Björn har klippt sig och har därigenom kommit upp i ungefär 11,3 procent av kontorshunkrebellen Mr Durdens råa sex appeal, helt taget ur luften kan vi väl passa på att nämna att kontorshunkrebellen Mr Durden fortfarande är singel, Mathias närmar sig äktenskapets bojor med stormsteg efter att han i veckan skaffat hund tillsammans med sambon, Mikwiats musche har nått episka proportioner (snart får den fan en egen blogg), Mikael och Patrik käkar tårta till frulle… En helt vanlig vecka på kontoret alltså.

Då veckan är lite kortare än vanligt ändrar vi för ovanlighetens skull ett vinnande koncept, vi avslutar inte med fem blogglänkar som förtjänar ett extra omnämnande idag. Istället önskar vi er alla en riktigt Glad Påsk!

* Ja, ja… You know the drill. Det som står är en artistisk fritolkning av något som kanske har låtit ungefär typ liknande det som står i citatet. Han har dock bott i Belgien och åker dit ofta för att hälsa på gamla vänner.