Fredagsbloggen Av Dieter Kalisch

Vecka 38 – Vi söker PHP:are igen!

Välkommen till ännu en vecka på Sveriges kanske bästa webbyrå!

Jaha, då var det dags igen…Vi söker ännu fler duktiga medarbetare! Är du en grym PHP-programmerare som vill arbeta på ett företag där vi har kul på jobbet, där vi hela tiden utvecklas och där vi dessutom kör ett musikquiz (som undertecknad vann idag i utklassningsstil för övrigt) varje fredag tycker jag att du ska ta chansen att dra iväg ett l…

1892_vecka38.jpg

Välkommen till ännu en vecka på Sveriges kanske bästa webbyrå!

Jaha, då var det dags igen…Vi söker ännu fler duktiga medarbetare! Är du en grym PHP-programmerare som vill arbeta på ett företag där vi har kul på jobbet, där vi hela tiden utvecklas och där vi dessutom kör ett musikquiz (som undertecknad vann idag i utklassningsstil för övrigt) varje fredag tycker jag att du ska ta chansen att dra iväg ett litet mejl till mig, dieter@produktion203.se, där du berättar lite mer om dina kunskaper och framtidsplaner.

Och du som just suttit och läst ovanstående stycke - och inte kan ett skit om PHP men är grym på något annat webbrelaterat - du får också gärna höra av dig. Vi är alltid på jakt efter bra folk.

Men du som läst båda styckena ovan och inte är bra på något webbrelaterat alls då (eller eventuellt är grym som bara den men inte vill byta jobb/jobbar redan på P203)? Du kanske känner någon som är helt awesome på webb. Lyckas du då tipsa den personen och vi sedan anställer henne/honom så lovar jag personligen att fixa lite fina tipspengar.

Facebook har annonserat en massa förändringar i veckan. Är du sugen på att implementera den nya tidslinjen redan idag har TechCrunch en guide som visar hur du gör.

Stavros höll en presentation på SMX Stockholm tidigare i veckan. För er som inte hade råd att pynta 10k kan ni kolla på hela presentationen här.

Vi har även haft utvecklingssamtal den här veckan. Därav den något skräckslagna Ivan på bilden som illustrerar det här inlägget…

Nu är det helg och vi avslutar som vanligt med fem bloggposter som förtjänar lite extra uppmärksamhet:

Disruptive ger en grundkurs i sociala medier

Micco om den interna förankringens fallgropar

Kullin visar när du gick med i Facebook

Nikke Index pushar för Google+

Truly Therese predikar sociala medier