Fredagsbloggen Av Dieter Kalisch

Vecka 40 – Grattis Mikwiat

Hej och välkomna till Sveriges tårtgladaste webbyrå. Idag är vårt alibi till tårtätandet att vi firar Mikwiats födelsedag. Stort grattis på 25-årsdagen!

Ni missade väl inte vårt pressmeddelande som gick ut igår? Där står bland annat om hur vårt säljbolag 203 Media gått…

1897_vecka40.jpg

Hej och välkomna till Sveriges tårtgladaste webbyrå. Idag är vårt alibi till tårtätandet att vi firar Mikwiats födelsedag. Stort grattis på 25-årsdagen!

Ni missade väl inte vårt pressmeddelande som gick ut igår? Där står bland annat om hur vårt säljbolag 203 Media gått över förväntan och om en artikel i Dagens Industri där det nämns att vår aktie är en av få som har haft en positiv utveckling i år.

Branschtidningen Dagens Media snappade upp releasen och pratade med vår VD Andereas Friis tidigare idag. Är ni intresserade av vad han hade att säga (och VEM är inte det?) kan ni läsa själva artikeln här (det som rör oss börjar lite längre ned – låt inte rubriken lura er).

Att Steve Jobs gått bort har inte undgått någon som har det minsta koll på omvärlden. Till och med Google hedrade honom på sin startsida. Tragiskt att en så stor visionär lämnat oss alldeles för tidigt.

Annars har veckan trampat på som vanligt. Vi är fortfarande obesegrade i innebandyn tack vare Freddans hockeytacklingar (när vi ändå talar om Mr Blue Eyes – han har även lekt inredare och tjackat nya fåtöljer till vårt lilla kontor), Daniel har köpt typ 299 792 458 fläktar för att hålla vår nya devserver sval och fin, Mathias fortsätter producera kunglig kod, besvikelsen efter 4s var så stor att några av nördarna här stirrade tomt ut i luften i flera timmar… Ja, ungefär så.

Som webbnörd måste man för övrigt nästan tycka att den här videon är lite rolig. Min personliga favorit är ”firewall”…

Nu är det helg och vi avslutar som vanligt med fem bloggposter som förtjänar lite extra uppmärksamhet:

Jardenberg sörjer Steve Jobs

Geoff Livingston med mer om Google+

Micco publicerar marknadsföringstatistik

Disruptive frågar kunden

Jerry Silfwer blänker