Fredagsbloggen Av Dieter Kalisch

Vecka 41 – 203 Web Group

Hej och välkomna till en ny vecka på Sveriges kanske intressantaste webbyrå!

I onsdags beslöt en enig extra bolagsstämma att byta namn på moderbolaget från PRODUKTION203 Media AB (publ) till 203 Web Group AB (publ). Beslutet att byta namn togs framförallt för att tydliggöra vår position som en digital mediekoncern. Det tidigare namnet var alltför starkt förknippat med Produktion 203 AB:s webbyråve…

1901_vecka41.jpg

Hej och välkomna till en ny vecka på Sveriges kanske intressantaste webbyrå!

I onsdags beslöt en enig extra bolagsstämma att byta namn på moderbolaget från PRODUKTION203 Media AB (publ) till 203 Web Group AB (publ). Beslutet att byta namn togs framförallt för att tydliggöra vår position som en digital mediekoncern. Det tidigare namnet var alltför starkt förknippat med Produktion 203 AB:s webbyråverksamhet – vilken endast utgör en av flera delar i koncernens portfölj.

I samband med namnändringen lanserade vi även vår nya koncernsajt www.203webgroup.se. Givetvis producerad av oss på webbyrån!

Er älskade favoritblogg kommer fortsätta att leva kvar här på produktion203.se. Ni kommer som vanligt att kunna läsa om allt som rör våra liv: våra galna upptåg, det senaste kändismodet, vår chihuahua Tinkerbells tokigheter, vem som hånglade med vem på Harry´s i lördags… Ja, kort sagt en inblick i vår värld som webbyråmedarbetare.

Vill ni däremot ha den senaste informationen om koncernen i sin helhet (ni har väl köpt aktier?) är det hädanefter 203webgroup.se som gäller.

Styrelseordförande fyllde år i måndags (grattis Jonas, du börjar bli vuxen nu), vilket naturligtvis firades med… Tårta! Firandet var helt spontant och inte på något sätt beordrat av ledningen.

Johannes är äntligen tillbaka efter två veckors pappaledighet. Han har varit saknad av både medarbetare och kunder.

Tråkigt nog gjorde Peter sin sista dag hos oss igår. Efter ett år på byrån har han valt att gå vidare i karriären och vi önskar honom all lycka. Tack för den här tiden Peter!

Mer då? Vår nya skrivare anlände idag UTAN strömkabel (skärpning där Webhallen), Mikael lämnar äntligen kusingiftermålens förlovade land för flytt in till storstaden, Nicholas bröstar upp sig för att han (på grund av sin låga ålder och dagisnivån på låtarna) lyckades vinna dagens musikquiz, Alleoppskrifter.no slog trafikrekord, Ivan har tagit sig an den smått omöjliga uppgiften att projektleda interna projekt (vi ger honom en vecka innan han dyker upp med en flaska JD och femdagarsstubb till morgonmötet), Henrik har fått sin nya dator… Ja ni förstår. Nu tar vi helg!

Vi fortsätter traditionen och avslutar med fem bloggposter som förtjänar ett extra omnämnande:

Nikke Index listar Googles viktigaste uppdateringar

Webbstrategerna om att använda sociala medier fel

PR Daily listar 8 bra Twitter-appar

Sökmotorkonsult förklarar MCC

Wolber djupdyker i viral marknadsföring