Fredagsbloggen Av Dieter Kalisch

Vecka 9 – Störst, bäst och vackrast!

Hej allesammans och välkomna till ännu ett avsnitt av ”the Real World – the Webbyrå edition”. Här på Sveriges bästa webbyrå har det hänt grejor må ni tro.

När alla andra i Stockholm har varit på sportlov passade vi på att bli störst på mat! Inte illa för ett bolag …

1835_vecka9.jpg

Hej allesammans och välkomna till ännu ett avsnitt av ”the Real World – the Webbyrå edition”. Här på Sveriges bästa webbyrå har det hänt grejor må ni tro.

När alla andra i Stockholm har varit på sportlov passade vi på att bli störst på mat! Inte illa för ett bolag som grundades av två 19-åriga underbarn från Bålsta - av alla ställen.

Sjukdomar och ledigheter har annars präglat hela den här veckan. Johannes, Kricke och Mikael passade på att dra upp till fjällen en runda. Inga av oss kvar på plats är avundsjuka på något sätt. Inte alls.

Henke vann som vanligt musiktävlingen idag. Nästa vecka har jag planerat en liten specialare som förhoppningsvis ska ge chansen även åt folk som inte är födda på nittiotalet…

Om ni undrar om ölen på bilden så är bilden tagen efter arbetstid. Vi sitter och ljuger lite här tillsammans på kontoret. Viktigt med gemenskap! Christian avslöjade nyss att han bara har tre tv-kanaler hemma. Nu sitter han argumenterar för att man kan bli stressad om man har för många kanaler. Ingen håller med honom. Lite så går snacket.

Ni kanske även undrar om det där vackrast i titeln på det här inlägget? Möt vår SEO-expert Stavros i sitt esse!

Det känns som att inga blogginlägg i världen kan toppa den videon (det faktum att klockan är 17:30 ocfh att jag vill hinna hem till ”På Spåret” har inget alls med detta att göra) så vi skippar dessa idag.