Kontakter
filtrera på
Typ
Kontakta oss
203 Creative AB
Birger Jarlsgatan 6B, 7 tr
114 34 Stockholm
Skicka ett meddelande
 • Dieter Kalisch , VD 08-400 263 41
  Dieter Kalisch

  Dieter har jobbat sig upp från botten till toppen inom 203-familjen. Om man nu kan kalla AdWords-expert för botten och VD för toppen vill säga... Han har lång erfarenhet från branschen där han tidigare drivit ett eget bolag inom internetmarknadsföring. När Dieter, vid sällsynta tillfällen, inte jobbar tycker han om AIK och att resa tillsammans med hans bättre hälft Sofia.

 • Fredrik Hasselblad , Kundansvarig 08-400 263 35
  Fredrik Hasselblad

  Fredrik, Freddan, The Hoff, Hassel, har många smeknamn (vissa bättre än andra) När han inte roddar med kunder och projekt är han en livsnjutare som gillare god mat och tar grillning på stort allvar. Sägs ha en stor vinnarskalle och undviker till det absolut yttersta för att inte förlora några affärer eller i bollsporter.

 • Jeanette Segerblom , Strategisk Projektledare 08-400 263 44
  Jeanette Segerblom

  Jeanette är den strategiska projektledaren vars norrländska lugn vi längtat efter. Hon säger själv att hennes starka sida är att hon vågar vara barnslig och samtidigt ha full kontroll över situationen. Bra såklart, för förutom att erbjuda våra kunder kreativ och strategisk rådgivning är det hon som ser till att projekten löper smidigt.

 • Mathias W , Teknisk chef 08-400 263 55
  Mathias W

  Matte är lite av urtypen för en framgångsrik programmerare: väldigt smart och lite nördig. Han säger inte alltid så mycket utan låter koden tala för honom istället. Och som den talar! När det är komplicerade sajter som ska byggas är det definitivt Mathias man ska vända sig till.

  08-400 263 55
 • Christian A , Utvecklare 08-400 263 55
  Christian A

  Christian tycker att det bästa med jobbet är att skapa webbsajter som verkligen är användbara. Systemutveckling - databaser, php, javascript osv. har vår Christian jobbat med sedan slutet på 1990-talet. När Christian inte jobbar är han tillsammans med sina fyra barn och sambo, spelar och lyssnar på musik eller kollar i sitt teleskop.

  08-400 263 55
 • Joakim B , Utvecklare 08-400 263 55
  Joakim B

  Skojfrisk backend-utvecklare med höga ambitioner och en ödmjuk inställning till det mesta. Favoritstunder är bl.a. varma sommarkvällar med kall öl, grillad oxfilé och tillhörande gott sällskap. Ska strax kliva in i papparollen vilket är något Joakim verkligen ser fram emot.

  08-400 263 55
 • Johannes L , AD
  Johannes L

  Johannes är en köttätande norrlänning och öbo med ett brinnande intresse för design, resor och teknik. Han strävar hela tiden efter att skapa logiska och enkla lösningar för de vilsna användarna. När han inte är ingrottad i Photoshop så åker han gärna snowboard, skoter eller vågsurfar. För att hålla skärpan är hans tips att smeka i sig en Trocadero eller sju.

 • Tobias H , AD 08-400 263 55
  Tobias H

  Tobias är en av våra AD:s som har flyttat hem till Stockholm efter ett par visiter runtom i landet. Förutom sitt intresse för design besitter Tobias en passion för skor och flugor.

  08-400 263 55
 • Mats W , Creative Director
  Mats W

 • Pierre V , Utvecklare 08-400 263 55
  Pierre V

  I Stockholms norra skogskant hittade vi Pierre, en webbutvecklare med visionen att skapa de bästa upplevelserna en frontendutvecklare kan. Som nyanställd hoppas han kunna bidra med ett brinnande intresse och en vilja att lära sig allt och lite till. Utöver jobbet gillar han att pyssla med motorsport och att dunka hög musik.

  08-400 263 55
 • Daniel L , Utvecklare 08-400 263 55
  Daniel L

  Uppvuxen i Järfälla med en kombination av finskt/ryskt/serbiskt påbrå är Daniel alltså ett typiskt exemplar av en svensk systemutvecklare i världsklass. Daniel har utvecklat smarta system och den geniala livsfilosofin Make Sense. Daniel älskar musik, umgås med nära och kära och undviker sånt som inte makes sense. Det mejkar rätt mycket sense.

  08-400 263 55
 • Robert H , Frontendutvecklare
  Robert H

  Robban har jobbat med webbutveckling sedan 2004 och har från att sysslat både med design och frontendutveckling gått över att att de senaste 4 åren enbart jobba med frontendutveckling. När han inte knackar kod gillar han att köra motorcykel och flugfiska eller susa genom skogen på cykeln.

 • Sebastian Q , Frontendutvecklare
  Sebastian Q

  Sebster är vår norrlänska frontendutvecklare som alltid är på plats innan alla andra. Han jobbar och sliter för att sajter vi bygger ska ha så coola effekter det bara går! Sebastian älskar att spela spel, helst de som utvecklades senast på 80-talet. Om han inte spelar spel, eller arbetar så väljer han att åka snowboard när vädret tillåter det, eller umgås med vänner.

 • Jenny S , Copywriter
  Jenny S

  Jenny är vår eminenta copy som kan det där med hur man ska formulera sig för att nå ut till rätt målgrupp. Innan hon bestämde sig för 203 Creative och Stockholm har hon bott i Sierra Nevada, Marocco, Dublin, Luleå och Göteborg.